logo
 Főoldal  Híreink  A Kalandrally  YouTube csatornánk  Kapcsolat  TisztaVízzel.hu Webshop 2024. Július 15. Hétfő, 16:58:05
Befejeztük
A csapat megszűnt, nem folytatjuk.

Elköszönünk...

Mozsgai Endre és a TisztaVízzel.hu Offroad... egykor Polgárőrök Bamakoba csapat.
Egyelőre nem folytatjuk...
Sajnálattal közlöm, hogy a csapat anyagi okok miatt bizonytalan ideig nem vesz részt a kalandrally, vagy más terepjárós versenyeken.
Remélem még visszatérünk a versenyek világába, nem adom fel!

Mozsgai Endre
3. hely az első versenyen, új csapattagokkal!
Misi és Zsolt első versenyén jól teljesített, Viki élete második kalandrallyját élte, Endre pedig 11. alkalommal kormányozta a csapat autót, s eddig valamennyi futamon célba is ért. A Bamako Kalandrally Bajnokság idei Budapest-Balaton futamán 3. helyen végzett a TisztaVízzel.hu Kalandrally Team! Ismét az élbolyban!

Misi elsőre jól navigált, Zsolt és Viki gyors volt a feladatoknál, Endre pedig hozta a formáját. A közelmúltban felújított motorral a Pajero jól ment, erő és sebesség nem hiányzott az autóból.

Új csapat, első verseny, számunkra ez felér most egy győzelemmel!

Köszönjük a szervezőknek és gratulálunk minden résztvevőnek!

Videónk a versenyről!


Ismét 81-es a rajtszámunk, mint a Budapest-Bamako 2009-es futamán!


Néhány kép a futamról >>>
Összeállt a 2015-ös Bamako csapat!
A csapat alapja, Mozsgai Endre és felesége, Mozsgainé Ágoston Viktória mellé Gyulai Misi és Elek Zsolt csatlakoztak, hogy a TisztaVízzel.hu Kalandrally Team tagjaiként útra keljenek a 2015-ös Budapest-Bamako Rallyn

Ehhez az úthoz, a felkészüléshez, a szponzorok, magánszemélyek, ismerősök és érdeklődők részére új információs oldalt indítunk a Facebookon is! Kérjük, kövessék figyelemmel híreinket ott is!

TisztaVízzel Bamakoba
Budapest-Bamako 2015!
Mint ma megtudtuk, az utolsó tervezett Budapest-Bamako Rally, a világ legnagyobb afrikai amatőr kalandrally versenye ismét a klasszikus célba, Mali fővárosába, Bamakoba tart! Tehát akkor: GO BAMAKO AGAIN!

Nincs Uniqa, de van Bamako Kalandrally Bajnokság!
Új hírrel örvendeztettek meg bennünket tegnap, a régi, az eredeti, az original Bamako Kalandrally Bajnokság visszatér!

Készülünk is rá. Bár a 2013-as csapattársak elmentek, de megmaradtunk és tovább folytatjuk a kalandrally versenyzést a 2015-ös Budapest-Bamako futamig!

Nincs többé Uniqa Magyar Kalandrally Bajnokság...
Tegnap kaptunk a számunkra szomorú hírt, hogy a Sandlander Management KFT idén nem szervezi meg az Uniqa Magyar Kalandrally Bajnokságot. Indokolást nem kaptunk.

Így egy új versenysorozat, a tavaly már jól megszervezett versenyeivel bizonyított AfricaLegend Rally Bajnokság első évadában igyekszünk jól helytállni.

Az AfricaLegend egy új versenysorozat, melynek fő versenye novemberben Egyiptomot veszi célba, s ha az ország viszonyai is engedik, Budapestről Hurghada-ig fog tartani, útközben Törökországból átkompolva Egyiptomba. Júniusban a félútig, Rodostóig tervezett "előfutamon" is lehet majd bizonyítani.

Az AfricaLegend versenyeket két kategóriában rendezik. A közutakon haladó "On road" kategória térképpel navigál, személyautókkal is teljesíthető. Az "Off road" kategória a terepjárós, GPS-es klasszikus kalandrallysoké, sokféle, nem csak pontot-feliratot-számot kereső, hanem furfangos, agyalós feladatokkal is nehezítve.

Hát akkor irány az "Off road" kategória és az AfricaLegend!

Tervezett versenynaptár:
Budapest-Bamako 2015
2015 az utolsó, 10. (tényleg az utolsó???) Budapest-Bamako éve lesz. Muszáj mennünk!
Szerencsére a 2013-as Budaspest-Makó futamon nyertünk nevezést, a honlapon be is neveztünk, így csapatunk immár érvényes nevezéssel rendelkezik az utolsónak szánt Budapest-Bamakora!

Ha már évek óta nem sikerült ismét elindulni, az utolsón kötelezőnek érezzük!

Boldog Ünnepeket!
Uniqa Magyar Kalandrally Bajnokság - Eredményhirdetés
December 13-án, pénteken a versenysorozatot szervező Sandlander Management KFT hernádi bázisán volt az Uniqa Magyar Kalandrally Bajnokság 2013. évi eredményhirdetése és záróbulija.

A Tisztavízzel.hu Kalandrally Csapat a 2. helyen végzett a light kategóriában, melyben mintegy 40 csapat indult a 2013. év versenyein. A heavy kategóriát szintén legalább 40 csapat előtt a 3Runners csapata nyerte.

Négyből kettő versenyen nyertünk, egyszer második helyen, egyszer ötödik helyen végeztünk. A két "kisiklás"-t műszaki hiba és emberi hibák miatt követtük el. Jövőre még tudunk javítani, a csapat tovább fog versenyezni!

Köszönjük szponzoraink, szerelőink, segítőink, beszerzési forrásaink egész éves támogatását! Reméljük első éves szereplésünkkel elégedettek lesznek.

2014 - Uniqa Magyar Kalandrally Bajnokság, ismét jövünk!

Képek a záróbuliról >>>
Véget ért a bajnokság, a 2. helyen végeztünk!
Lezajlott a 2013. évi Uniqa Magyar Kalandrally Bajnokság utolsó futama is.
A helyszín Erdély volt. November 16-án reggel Tordaszentlászlón rajtolt a mezőny, s a nap végén oda is térün vissza, hogy másnap ugyanonnan Torockóra menjünk, ahol véget ért a 2 napos futam.

Az év legnehezebb terepe, viszonylag magas hegyek, szekérutak, erdei utak, favágók útjai, patakmedrek, folyómeder, völgyek, hegyi legelők és hegycsúcsok várták a versenyzőket.

Sajnos ezen a versenyen értük el idei legrosszabb eredményünket, csak az 5. helyen végeztünk. Valamiért most nem működött a csapat. Technikai problémáink közül súlyosan érintett a megszokott navigációs laptop második nap reggeli elromlása, a fő GPS lassúsága, lefagyásai. De nem foghatjuk eredményünket ezekre a problémákra. Az új autó jól működött, az MT gumik is jól szerepeltek. Nem akadtunk el, nem kellett ásni, tolni, minden terepnehézséget elsőre leküzdöttünk.

Mindent összegezve: első évünkben 2 versenyen nyertünk, 2 versenyen technikai hibák sújtottak bennünket, 2. és 5. hely lett belőle.
Az éves összesítésben kategóriánkban a 2. helyet szereztük meg 25 pontszerző csapat között. Nem rossz egy kezdő, formálódó csapattól!

Jó lenne, ha nem csak 4 versenyből állna a bajnokság. De erről nem mi döntünk.

Képek a futamról >>>
Navigáció
Támogatóink
Tisztavízzel.hu

Jokka TDI

Vörös Autórugó

Árgus KFT - Könyvelő iroda

Old Car Service

M.Bit Bt.

Katalin-Novum KFT

Terepjáró- és kisteherbontó

Léleklámpás.hu

LabusDekor

Barátaink
AfriKaland

Budapest-Bamako

AfricaLegend

Motoroshang Online Rádió

LandKaland.hu

Optima Fide-Bamako 2014 Blog

Jó helyek
WorldGate GPS

Sandlander

Murczin Offroad Technics

Dr. Promotion

Események
<< Június 2024 >>
H K Sz Cs P Szo V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Nincsenek események.

Időjárás - Időkép.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése