logo
 Főoldal  Híreink  A Kalandrally  YouTube csatornánk  Kapcsolat  TisztaVízzel.hu Webshop 2024. Július 15. Hétfő, 16:40:14
WorldGate kupa - 2012.10.13.
Benedek László barátunk felkérésére egy meghívásos (jövőben reméljük rendszeres) GPS pontkeresős versenyen vettünk részt Balogi Csaba, Kalmár Attila, Mozsgai Endre összeállásban. Autónk még teljesen széria állapotban, megemelés, erősítések nélkül.

A reggeli rajt előtt a WorldGate KFT üzleténél gyülekezett a mezőny. A Kávézóban kávé, aprósüti várt bennünket, a pult mögött pedig feltöltötték a versenyfeladatok koordinátáit a GPS készülékbe.

Rajt! Innentől 8 óránk volt minél több feladatot megtalálni és visszaérni szintidőre a Frank-hegyi Turistaházba, ami a kijelölt cél volt.

Indulás után mintegy 50 m-rel füst csapott fel az elektromos rendszerből, elszállt valami biztosíték, innentől nem volt töltése laptopunknak, tehát csak a kis GPS képernyő alapján lehetett tervezni az útvonalat.

Kezdőként, újoncként szervezési, feladatmegosztási hibákat követtünk el, illetve itt-ott feladatértelmezés se ment elsőre. Mindezekkel mintegy másfél órát vesztettünk, ami alatt sok más feladatot is megoldhattunk volna.
De azért 60 feladat meglett, majd mindössze 1 perces késéssel értünk (egyesek szerint alacsonyan de gyorsan repültünk) be a célba.

26 induló között a 19. helyen végeztünk. Jó gyakorlás volt, köszönjük a szervezőknek!

Jövünk máskor is!
Új honlap épül.
Üdvözletünk minden erre járónak!

Egykoron, 2008-ban Szentendrén alakult egy egyszeri amatőr kalandrally csapat, mely elindult és végigment a Budapest-Bamako 2009-es futamán, versenykategóriában.

Ez olyan nyomot hagyott bennünk, hogy most visszatérünk a kalandrally világába, - egyelőre - Tisztavízzel.hu Offroad Csapat néven.

Kérjük tekintsék meg fő anyagi forrásunk, a Tisztavízzel.hu honlapját és webáruházát is! Ha ott vásárolnak, külön köszönjük!

A régi, Polgárőrök Bamakoba csapat honlapja a www.bamako.polgarorseg.net címen már nem fog frissülni, 2012-től ezen az oldalon lehet nyomon követni sikereinket és bukásainkat egyaránt.

Böngésszék jó szívvel amatőr csapatunk honlapját!
Navigáció
Támogatóink
Tisztavízzel.hu

Jokka TDI

Vörös Autórugó

Árgus KFT - Könyvelő iroda

Old Car Service

M.Bit Bt.

Katalin-Novum KFT

Terepjáró- és kisteherbontó

Léleklámpás.hu

LabusDekor

Barátaink
AfriKaland

Budapest-Bamako

AfricaLegend

Motoroshang Online Rádió

LandKaland.hu

Optima Fide-Bamako 2014 Blog

Jó helyek
WorldGate GPS

Sandlander

Murczin Offroad Technics

Dr. Promotion

Események
<< Július 2024 >>
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Nincsenek események.

Időjárás - Időkép.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése